Een religieuze vereniging die het vloeken tot de integrale geloofsbeleving rekent. Bekend van de tierende tochten en vloekworkshops. Voor erkenning van de Paashaas als onderdeel van de Heilige Vier-eenheid.

Sakkerloot in trekstaking tegen verbod ritueel schillen

Redactie
22 Jun 2011
13:55
Sakkerloot in trekstaking tegen verbod ritueel schillen}
Door alle ophef rond het ritueel onverdoofd slachten blijft het een beetje stil rondom het mogelijk verbod op het ritueel schillen van aardappelen. Toegegeven, het is geen wijdverbreid gebruik, maar toch schrijven een aantal religieuze stromingen, waaronder de onze, voor dat een aantal groenten/fruitsoorten ritueel geschild dan wel gepeld dienen te worden.

Meest bekend is het ritueel schillen van aardappels, tegen de schilgroei in, met een bot mesje. Minder bekend is echter het ritueel pellen van mandarijnen en sinaasappels: het opvangen van sap/pulp in het oog is hierbij niet optioneel! Voor wie onbekend is met onze gebruiken: in Staphorst laten we ons fruit pellen door vrouwen, kinderen of mannen zonder baard. Boetedoening heet dat. De groentebescherming, alsmede de vrouwenbeweging, de Unie van Minderjarigen en Gilette proberen nu helaas een stokje te steken achter deze unieke, prachtige gebruiken en de politiek loopt er als een ritueel onthoofde kip achteraan.

U begrijpt dat wij dit niet pikken! Als voor onverdoofd slachten een uitzondering gemaakt kan worden, dan ook voor ritueel schillen! Om ons pleidooi kracht bij te zetten gaan wij per direct in trekstaking - wij stoppen met het eten van ritueel geschilde groeten. Wij doen graag een beroep op uw humaniteit. Als u uw geloofsbroeders liever niet ziet wegkwijnen aan een stevige trek: doe wat u kan, bel uw volksvertegenwoordiger, doneer geld, verander uw stemgedrag....maar die iets! Ook u kunt uw steentje bijdragen!


Ontdekking rond schepping gooit kalender om

Redactie
13 Jun 2011
15:28
Ontdekking rond schepping gooit kalender om}
Amerikaanse wetenschappers hebben berekend dat de menselijke evolutie waarschijnlijk langzamer gaat dan tot nu toe werd aangenomen. Zoals het er nu uitziet kan dit tot een factor 3 schelen. Leuk, denkt u, we zijn dus nog steeds mensapen en kunnen ons als zodanig gedragen, maar deze ontdekking zal uw leven totaal omgooien, te beginnen met uw agenda en de werkweek zoals wij deze nu kunnen.

Zoals u weet is schepping direct gekoppeld aan de evolutietheorie: God's kers op de taart van de evolutie, de schepping van Creationisme, werd pas geplaatst nádat Darwin de laatste zet deed in het evolutionaire schaakspel. Zodoende leek de de schepping hierdoor in totaal 15 dagen te hebben geduurd en komen we aan onze 15 daagse week.

Gegeven de laatste berekeningen dat dit een factor 3 trager is gegaan komen we op een nieuw scheppingsverhaal van 45 dagen. Hiermee zal ook de week zoals we die nu kennen van 15 naar 45 dagen worden uitgebreid. Het goede nieuws is dat dankzij de relatieve afname van God's inbreng in de schepping/evolutie het aantal werkdagen drastisch afneemt. De meeste recente inschattingen gaan uit van 39 rustdagen in de nieuwe 45 daagse week!

Wat de namen worden van de nieuwe 30 dagen krijgt u binnenkort via ons te horen. Outlook en iCal plugins voor de nieuwe werkweek zijn reeds in aanbouw.De juiste baard voor de juiste gelovige

Redactie
2 Jun 2011
15:07
De juiste baard voor de juiste gelovige}
Gelovig en geen haargroei op de kin? Waarom niet gelijk boeken die Sodom danwel Gomorra citytrip? Zet uw ziel op eBay en whatsapp Satan (vast contact voor de gladkinnigen) dat u een leuke deal voor 'm hebt gevonden.

Feit: geloven laat geen tijd over voor het scheren. Helaas komen een hoop gelovigen niet verder dan het afgezaagde ringbaardje. Op elk gezicht past een baard. In deze serie beauty tips voor 50+ geloofsbroeders introduceren we een aantal typen baardjes inclusief de filosofie waar ze voor staan. Vandaag een klassieker: de volle onverzorgde baard.

De volle onverzorgde baard vergt, zoals de naam doet vermoeden, geen enkele ingreep met schaar, trimmer danwel scheermes. Met deze baard bent u het stille, stoere, ruwe bolster, explosieve pit type. U neemt het niet altijd even nauw met de Geboden en de kerk slaat u ook wel eens over op zondag. Wat niet wil zeggen dat u minder devoot bent. U bent een met de natuur, een geboren boswachter, geef u een bos en u wacht er op. U houdt van christelijke rockmuziek en vindt uzelf daarom jong van geest. U bent niet het type voor een "Dialoog met God": uw baard zegt meer dan 1000 woorden. U weet dat God ook een man van weinig woorden is en jullie zijn beiden niet vies van een pittige zwijgpartij mochten jullie elkaar tegenkomen in gebed dan wel openbaring.

De volle onverzorgde baard wordt helaas regelmatig verward met de hippie-baard. Dit kunt u gelukkig voorkomen: houdt de baard goed schoon met een strenge shampoo en trek weerbarstige plukjes er handmatig met 1 ruk uit voor die extra devote look.

Een laatste tip: combineer de volle onverzorgde baard eens met een verwilderde blik in uw ogen. Succes gegarandeerd!


Leer nu ook goochelen als Jezus!

Redactie
26 May 2011
23:41
Leer nu ook goochelen als Jezus!}
Altijd al willen goochelen als Jezus? Ren dan snel naar de Bart Smit en haal de "Jesus Christ Magic Set". Niet alleen doet de Heer zijn geweldige trucs uit de doeken in de begeleidende DVD, met de bijbehorende gadgets doe je ze ook nog eens in no-time na.

Haal dit geweldige spel NU in huis en je hebt binnen mum van tijd een heuse set discipelen om je heen terwijl je al nautic-walkend vissen en brood reproduceert en wijn aanlengt zonder reprimandes van consumentenorganisaties. Succes gegarandeerd.

Naast de bekende classics ook onbekender werk als "blussen van een brandend braambos met een nauwelijks gevulde blaas", "spontaan laten ontbranden van 7x7x7 baarden", "de zwevende farizeeërs" en "geblindoekt een gezonde man melaats maken". Als je een beetje gezond van geest ben en niet allergisch voor discipelen haal dan direct de Jesus Christ Magic Set. Nu met gratis opblaas-farizeeër!


Apocalyps 2015 volgens Prince II, extra zombies?

Redactie
22 May 2011
11:35
Apocalyps 2015 volgens Prince II, extra zombies?}
Na de mislukte pilot-Apocalypse van gisteren en de door iedereen genegeerde "echte" Apocalypse van oktober vorig jaar zijn vertegenwoordigers van de verschillende religieuze organisaties vandaag in Las Vegas bij elkaar voor een driedaagse evaluatie van de afgelopen Apocalyps om tot leerpunten te komen voor het vervolgtraject.

We hebben helaas geen vertegenwoordiger bij deze conference, maar delen graag wat voorlopige conclusies die ons bereiken via diverse betrouwbare bronnen.

Een conclusie die vast lijkt te staan is dat de Apocalyps 2015 (code naam Salmonella Easter Eggs) gefaseerd aangepakt gaat worden. Dit traject wordt volgens de Prince II methodiek opgezet met duidelijk gedefinieerde GO/NO GO momenten en deliverables per fase. Discussies over de berekening van de doomed-to-raptured-ratio moeten deze keer voorkomen worden. Bij elke GO/NO GO meeting zullen alle stakeholders worden uitgenodigd, dus ook de verdoemden en de herrezenen deze keer. Communicatielijnen tussen kerk en Heilige Viereenheid moeten worden verbeterd.

Wat minder vast staat is de mogelijkheid een gesloten Apocalyps te organiseren die alleen op invite bij te wonen is. Tevens staat de inzet van zombies in het traject nog ter discussie. Eerdere Apocalypsen waarbij zombies werden ingezet waren weliswaar iets succesvoller maar qua resources onbetaalbaar. Gedacht wordt aan het inzetten van 5 zombies, maar een de effectiviteit van dit instrument wordt nog getwijfeld, zeker met een beperkte zet van 5 FTE's.

Laatste punt dat we kunnen melden is dat gedacht wordt aan het platleggen van Twitter en andere social media om contra-publiciteit van Apocalypse-sceptici tegen te gaan.Datum volgende Apocalypse bekend

Redactie
21 May 2011
16:43
Datum volgende Apocalypse bekend}
Lieve mensen, zoals u reeds eerder van ons hebt gehoord is de Apocalyps van vorig jaar mislukt, of op zijn minst door 99,99% van de mensheid niet opgemerkt. De huidige Apocalyps is een miscalculatie. Het regent klachten op onze helpdesk.

Gelukkig is de volgende Apo net bekend gemaakt. Noteer in de agenda: 5 april 2015. Wij hopen dat jullie er dan allemaal bij kunnen zijn. Aangezien de Apocalypse dat jaar op Pasen valt zal het evenement deze keer een paas-thema hebben.

Mis het niet. Deze Apocalyps pakt wel!

*Update: Harold Camping heeft zojuist medegedeeld dat de apocalypse van vandaag een oefening was. Paraatheid testen